Чт. Бер 28th, 2024

Представники Центру з підготовки застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України взяли участь у міжвідомчих навчально-тренувальних навчаннях разом з іншими фахівцями підрозділів спеціального призначення українських силових відомств, які безпосередньо ведуть бойові дії та здійснюють боротьбу з тероризмом і мають на озброєнні безпілотні авіаційні комплекси.

Метою навчально-тренувальних заходів було відпрацювання спільних завдань по боротьбі з викликами та загрозами національній безпеці, налагодження взаємодії в ході пошуку і виявлення ворожих розвідувально-диверсійних груп та цілей, осіб і транспортних засобів.

Навчання проводились за координацією Штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України на базі навчального центру Збройних сил України.
В ході навчань екіпажем безпілотних авіаційних комплексів прикордонників було продемонстровано високий рівень майстерності, знань та умінь під час ведення повітряної розвідки.

В результаті навчань було здобуто новий неоціненний досвід, який в подальшому дозволить всім суб’єктам Державної авіації, які мають на озброєнні БпЛА виконувати завдання по боротьбі з ворогом, терористичними та диверсійними загрозами, іншими порушеннями законодавства України.

Від admin_svitove