Пт. Бер 29th, 2024

У рамках проекту Університету Короля Данила «Відкрита зустріч з успішними людьми» відбувся виступ-презентація «Побудова системного бізнесу в сфері дизайну інтер’єру – створення та управління творчими командами» від Вікторії Запари.

Виктория Запара – засновник і генеральний директор групи компаній «RIO DESIGN», які спеціалізується на комплексних роботах під ключ в області архітектурного проектування, будівництва та комплексної реалізації дизайну інтер’єру, заслужено претендують на звання «Прорив року», з огляду на кількість реалізованих об’єктів та впроваджені інноваційні технології. Вона також є коучем особистісного зростання, бізнес стратегом self-made womаn і розробником унікальної програми мотивації персоналу.

«Відкрита зустріч з успішними людьми» – цікавий проект Університету Короля Данила для студентів Івано-Франківська та всіх зацікавлених, який спрямований на реалізацію місії УКД – творимо екосистему для розвитку успішної та підприємливої особистості.
Відкрита зустріч дає можливість познайомитись, поспілкуватись, дізнатись секрети успіху, поділитись ідеями з відомими людьми України та світу. Адже Університет Короля Данила є майданчиком для зустрічі студентів з успішними людьми, які діляться своїм досвідом.
Участь в проекті – можливість навчитись визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар’єрі, бізнесі, спорті, мистецтві..!
Зустріч відкрита та безкоштовна для всіх охочих!

Від admin_svitove