Пт. Бер 29th, 2024

28 вересня о 17.00, на фестивалі «Солодкий Кременчук» (площа Перемоги), відбудеться реєстрація рекорду України “Найбільша цукерка “ТУЗЯ”, який присвячений благодійній акції “Допомога безпритульним тваринам”.

Організатором акції є кондитерська компанія “Лукас”,  відома  своїми чисельними соціальними ініціативами. Один з найважливіших проектів компанії – “ На підтримку української армії”, який був створений у 2014р. У межах даної ініціативи було прийнято рішення  – півтонни рекордних солодощів передати в АТО.

Серед запрошених:

– гостя міста, кременчужанка , телеведуча каналу СТБ, учасниця проекту «Танці з зірками» Надія Матвєєва, яка з задоволенням підтримала благодійну ініціативу компанії;

– представники адміністрації Кременчука — мер міста Віталій Малецький та начальник управління з розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Людмила Жорняк.

У заході   приймуть участь представник Книги рекордів України Ігор Підчібій, дитячі колективи міста, комунальне підприємство Кременчука “Спецсервіс” зі своїми чотирилапими вихованцями.

Реєстрація рекорду відбудеться на площі Перемоги.

Програма заходу:

10-00 — 10-30  – благодійний патріотичний пробіг  “Я люблю Кременчук”

Кожен учасник забігу отримає солодкий заряд енергії від “Лукас” – поживний батончик “Тузя”

12-00 — 13.00  – фінал конкурсу собак “Тузя нашого міста”. Місце проведення: літня сцена парку “Придніпровський”

17.00 — 17.45 – реєстрація рекорда України. Підсумок акціі “Допомагай разом з Тузя” за серпень 2019 р. Передача солодощів в АТО. Місце реєстрації: головна сцена міста.

17.00 – 19.00  – частування гостей фестивалю 10 000 цукерок “ТУЗЯ” (автолавка біля центрального входу в міський парк культури та відпочинку “Придніпровський”)

Запрошуємо Вас на свято, своєю присутністю ви підтримаєте благодійну соціальну ініціативу та отримаєте безліч яскравих і солодких емоцій!

По всім питанням прохання звертатися в прес-службу ВТК”Лукас”

тел.:+38(067)532 33 76 Людмила Боталова — керівник департаменту маркетингу.

Інформація про благодійну акцію:

Проект”Допомагаємо разом з “Тузя” стартував з 1 серпня цього року.

Умови акції наступні: з кожного проданого кілограму цукерок “Тузя”, кондитерська компанія “Лукас” відраховує 10 копійок на допомогу безпритульним тваринам.

*Допомога здійснюється у розмірі 0,1 грн. від вартості кожного кілограму цукерок, реалізованих ПП ВТК «ЛУКАС» на територію України. Кошти перераховуються особам (за вибором ПП ВТК «ЛУКАС»), діяльність яких пов’язана з наданням допомоги безпритульним тваринам (під безпритульними тваринами розуміються – домашні тварини, що залишилися без догляду людини або утворили напіввільні угруповання, здатні розмножуватися поза контролем людини). Проект проводиться з 01.08.2019 по 01.08.2020р. на території України, окрім тимчасово окупованих територій. Під «Цукерками» розуміються виготовлені ПП ВТК «ЛУКАС» цукерки: «Цукерки “Тузя” глазуровані кондитерською глазур’ю з молочно-грильяжним корпусом (в обгортці)», «Тузя classic» глазуровані кондитерською глазур’ю з м’яким грильяжним корпусом», «Big Tuzya» глазуровані кондитерською глазур’ю з м’яким грильяжним корпусом» та «Big Tuzya light» глазуровані кондитерською глазур’ю з м’яким грильяжним корпусом».

Умови та деталі акції дізнавайтесь за телефоном 0800 50 50 91 (вартість дзвінків згідно тарифу вашого оператора)

Від admin_svitove