Чт. Бер 28th, 2024

21 серпня 2019 року у Торгово-промисловій палаті України відбулось святкування 5-річчя міжнародного глянцевого журналу БізнесWoman та ювілейна презентація нового, 21-го випуску глянцю. 

На обкладинці журналу: голова ГО «Біла птаха» – Анна Коршунова.

Зустрічали гостей під музичний супровід піаніста-віртуоза, рекордсмена Книги рекордів України Майкла Кауфмана-Портнікова.

Розпочалось святкування з теплих вітань першого заступника Міністра молоді та спорту Олександра Яреми та нагородження Почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України директора журналу БізнесWoman Тетяну Розвадовську і Подякою Міністерства молоді та спорту України PR-директора глянцю Юлію Бичай за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, національно-патріотичне виховання молоді, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди відзначення 28-ої річниці Незалежності України.

Також з вітальним словом до гостей заходу звернулись:

  • засновниця журналу «БізнесWOMAN» Ганна Крисюк
  • президент ГО «Біла птаха» Анна Коршунова
  • заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович
  • президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков
  • народний депутат України Дмитро Лубінець
  • бренд-амбасадор, блогер Артемій Сурін, який презентував свою навколосвітню подорож
  • директор і засновник ГО «Наша цеста» Ольга Семанчакова
  • Почесний консул Угорщини в Івано-Франківській області Василь Вишиванюк
  • директор приватного закладу «Міжнародна американська школа і університет» Людмила Іванова
  • представник української компанії «Примафлора» Ольга Кучмида
  • директор з розвитку та міжнародних зв’язків ПрАТ “Науково-виробниче об’єднання “ПРАКТИКА” Юлія Висоцька
  • президент А7 Груп та співзасновниця Спілки Українських Підприємців Марія Барабаш
  • керівник Державного підприємства обслуговування повітряного руху України Олександр Доценко
  • представник Державної прикордонної служби України Ярослав Винярський
  • власник україно-італійської консалтингової компанії “B2Ukraine” Олег Береснєв

Серед запрошених гостей на святкуванні були присутніми і народний депутат України Ірина Верещук, голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар, директор Групи компаній RIO Design Вікторія Запара, співзасновник компаній «Аквілон» Дмитро Канін, віце-президент ГО “Ділові українські жінки”, а також  представники Посольств, консульств та відомств, власники бізнесу в Україні та за кордоном, представники Державної прикордонної служби України, представники Міжнародної амбасади жінок-підприємниць та ін.

Прикрасою заходу став показ незвичайних головних уборів від дизайнера Ірини Підліпської, арт-вінки якої, – це втілення стилю сучасної, сильної, незалежної і цілеспрямованої жінки, впевненої в собі і своїх силах. Але в той же час вони підкреслять витонченість і жіночність. Презентація головних уборів відбулась у поєднанні з одягом бренду VALA. Моделі студії моди ЦКМ НАУ, серед яких Олена Ларіна, актриса популярного серіалу школа. Керівник: Світлана Воробйова.

Соціальною складовою заходу стала презентація Міжнародного соціального проекту «Книга добра», організатором якого є БФ «Чисті серцем».

Не обійшлось і без подарунків. Гості мали можливість виграти сертифікат на публікацію в журналі «БізнесWoman» та подарункові сертифікати від компанії «Примафлора».

У захваті всі були і від виступу гурту «Шпилясті Кобзарі». Гурт виконує кавер-версії світових хітів та українських народних пісень, використовуючи український народний інструмент — бандуру.

Дизайн та верстка журналу БізнесWoman розроблені студією брендингу та графічного дизайну Bychai Studio. Співпраця компаній започаткована у серпні минулого року. За цей період команда Bychai Studio розробила уже 6 випусків глянцю БізнесWoman.

Журнал «БізнесWOMAN» створений 7 серпня 2014 року. З часу заснування неодноразово виступав партнером десятка міжнародних бізнес-проектів та форумів, сотні раз інформаційним партнером бізнес-заходів, за участю всесвітньо відомих особистостей, співорганізатором соціальних проектів. У своїй редакційній політиці журнал «БізнесWOMAN» бере за пріоритет лобізм і презентацію України у світі через сильних і впливових жінок різних галузей життєдіяльності. Є єдиним українським глянцевим журналом, який акредитований у Європарламенті та Єврокомісії.

Від admin_svitove