Чт. Бер 28th, 2024

Відбулась робоча зустріч представника організатора 29-ого Економічного форуму Олега Височана з партнером форуму Ганною Крисюк, засновницею журналу БізнесWoman, віце-президентом Торгово-промислової палати України Валерієм Королем та учасниками Форуму. 

Під час зустрічі обговорено можливості участі представників торгових палат у заході, презентації бізнес-потенціалу України та налагодження контактів з європейськими бізнесменами, пише businesswoman.org.ua.

«Торгова палата відкрита до співпраці у рамках Економічного форуму, бо впевнена у професійності його проведення та налагодженні взаємозв’язків між бізнесменами різних країн», – поділився Валерій Король.

Відбудеться 29-й Економічний форум з 3-го по 5-те вересня 2019 року.

Спочатку метою форуму було створення міжнародної платформи для покращення співпраці між країнами-сусідами Карпатського регіону. З часом Форум набув ширшого значення, перетворився на центрально-європейську платформу для розмов про майбутнє нашого континенту.

Головне завдання конференції – створити умови для конкретних дискусій про майбутнє і тим самим підвищити рівень розуміння того, що відбувається у світі, в Європі, в сусідніх країнах. У попередні роки в дебатах Форуму неодноразово брали участь президенти і голови урядів та інші провідні політики Європи, а також бізнесмени, видатні вчені, лідери громадської думки та митці. Високий рівень гостей, різноманітність точок зору, представлена ​​в ході обговорення, стали магнітом для громадського інтересу.

Цього року новинкою буде Український стенд промоцій та презентацій.

 «За допомогою цього  стенду ми зможемо презентувати нашу Україну і все, що є найкраще в ній: успішний  український бізнес, інвестиційні, туристичні, культурні та соціальні проекти. Саме тому запрошуємо  власників різних сфер діяльності, які мають цікаві пропозиції для співпраці на міжнародному рівні звертатись до нас, ми з радістю разом із організаторами 29-го Економічного форуму допоможемо вам презентувати себе і налагодити ділові контакти під час самого проведення форуму», – розповіла Ганна Крисюк.

«Програма цьогорічного 29-го Економічного форуму складається із семи пленарних сесій, в котрих візьмуть участь найважливіші гості, а також близько 250 панельних дискусій та інших заходів. У програмі Форуму – більше десятка тематичних блоків. Зокрема, на Форумі обговорюватимуть: бізнес та економіку (з наголосом на питання інвестиційної привабливості), енергетику, розвиток нової економіки та інновацій. Предметом дискусій буде також майбутнє подальшої європейської інтеграції, міжнародна та безпекова політика, а також суспільство, освіта, соціальна політика», – доповнив Олег Височан.

Програмна рада 29-го Економічного форуму щиро запрошує гостей з України до участi у заході. Сподіваємося, що Форум стане доброю нагодою для політиків, бізнесменів, експертів та громадських активістів не тільки для обміну думками, але й для зміцнення реальної співпраці.

Зареєструватися та акредитуватися на Форум можна до 15 серпня за посиланням.

Організатор форуму: Інститут східно-економічних досліджень.

Інформаційний партнер заходу та партнер українського стенду : міжнародний глянцевий журнал БізнесWoman. 

Контактний номер: 097 318 34 79

Від admin_svitove