Чт. Бер 28th, 2024

20 квітня в Києві відбулась дитяча бізнес-подія року – Форум Стартапів 2019, організований бізнес-школою MiniBoss Київ 1. Форум Стартапів (Форум Соціально Відповідального Бізнесу) – це унікальна платформа, яка об’єднує соціально відповідальний бізнес та дитяче підприємництво.

Метою заходу є підтримка інноваційних та соціально-корисних бізнес-проектів, які створюють діти та підлітки віком від 6 до 14 років.

Вирішення важливих соціальних проблем у суспільстві, виготовлення здорової їжі, захист навколишнього середовища, система швидкого виклику медичного персоналу, спілкування з людьми з обмеженнями здоров’я – це далеко не всі проекти, які юні підприємці презентували на Форумі Стартапів і отримали свої перші гранти на реалізацію проектів.

Рада Бізнесменів Форуму, до якої увійшло 39 членів журі, підприємці та топ-менеджери соціально-відповідальних компаній – з великим натхненням давала поради з розвитку бізнес-проектів та надала грантів на загальну суму понад 150 000 гривень!

До складу членів журі також увійшли і директор україно-угорської консалтингової компанії «East West Mentor UA»  Ганна Крисюк    та директор групи компаній RIO DESIGN Вікторія Запара.

Вже в травні команди мають показати перші результати та прибутковість проектів на Національному чемпіонаті з підприємництва. Спостерігаємо, як розиваються проекти команд на офіційній сторінці в фейсбук: https://www.facebook.com/MINIBOSS.Kyiv1

Від admin_svitove