Чт. Бер 28th, 2024

У м. Йонкерс (штат Нью-Йорк, США) волонтери Revived Soldiers Ukraine влаштували благодійний концерт співачки Оксани Мухи, на якому зібрали понад 20 тисяч доларів США, які підуть на лікування і реабілітацію важкопоранених українських військових.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала президентка фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук Дісіпіо (Irina Vashchuk Discipio).

Благодійний концерт відомої співачки Оксани Мухи відбувся на території Греко-католицької Церкви Святого Архистратига Михаїла в місті Йонкерс, штат Нью-Йорк, США за сприяння отця Кирила Ангелова та парафії.

“Дякуємо парафії Грекокатольцькоі Церкви Святого Архистратига Михаіла в місті Йонкерс і безпосередньо отцю Кирила Ангелова за надання території під концерт, за всю роботу по підготуванню до концерту, сцени, столів. То на правду пройшла велика робота. Дякуємо братству при парафії за виділену грошову допомогу в суммі $2,000, а також передану допомогу з розіграшу лотереї в суммі $420, також дякуємо сестринству парафії за переданий чек в $1,000 на потреби поранених хлопців… Дякуємо Генеральногєму Консулу в Нью Йорку Олексію Голубову за гарні слова підтримки наших поранених хлопців. І звичайно ж пошана і низький уклін пораненому військовослужбовцю України Костянтину Шкапоєда якого Revived Soldiers Ukraine спонсує в США з лікуванням в Yale Hospital, і Костя зміг приїхати до нас на свято і насолодитися атмосферою яку створила для нас наша Оксанка Муха”, – написала Ірина Ващук Дісіпіо.

Разом з тим, Ірина Ващук Дісіпіо окремо подякувала пораненим військовим, які спостерігали за концертом з України. “Хочемо подякувати пораненим військовим України які прийшли до нас в реабілітаційний центр Next Step Ukraine і чекали на пряму трансляцію до 9ти вечора в Україні. Ми всі подякували нашим пораненим захистникам в прямому єфірі і показали нашу діаспорську підтримку”. 

Від admin_svitove