Чт. Бер 28th, 2024

Сьогодні, 8 серпня у Стамбулі стартував Україно-Турецький бізнес-форум за участі українських та турецьких підприємців. 

Програмою  передбачена пленарна частина, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-турецького ділового співробітництва, а також ділові переговори в форматі В2В, пише businesswoman.org.ua.

Участь у форумі взяла також Ірина Паламар, аграрний експерт, голова Асоціації тваринників України, яка презентувала програму реформ для агросектору «Аграрна країна в смартфоні».

«Наша програма реформ, розроблена найкращими фахівцями. Протягом останнього часу ми сформували команду молодих спеціалістів, що навчалися за кордоном в провідних університетах.  Зараз вони опрацьовують дорожні карти розвитку кожного аграрного сектору. Вони мають успішні історії діяльності: мають наукові відзнаки, нагороди, звання.

Наша команда має контакти з аграрними університетами Європи та Америки. Ми готові залучити найкращих авторитетів в аграрній сфері. Хочемо сформувати українське лобі в Брюсселі, щоб використовувати кошти Євросоюзу для України. Зараз Україна використовує менше 7 відсотків усіх можливостей. У нас є детальний план. Мета проста: аграрний план Маршала для України», – поділилась напрацюваннями пані Ірина.

Все це почув президент України Володимир Зеленський та запевнив, що всі пропозиції і проблеми аграріїв будуть вирішені.

Найближчим часом Ірина Паламар презентуватиме вищезгадані напрацювання аграрного сектору в Адміністрації Президента України.

Від admin_svitove